Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2016 | 360, Google, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, македонија, панорама, промоција, прошетка

Топ Тобако – 360 Google Street View прошетка

Прошетајте низ 360 степени во Топ Тобако кое се наоѓа на плоштадот во Охрид. Во склоп на Топ Тобако на посебен спратови се сместени винарија и продавница за алкохол. Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и...

Повеќе