Stojan by Stojan
Објавено 29 февруари 2016 | , 360, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, tours, бар, ланч, објектив, панорама, прошетка, стојан стојановски

"Objectif" ланч бар Охрид – 360 Google Street View

Веќе добро познатиот охридски ланч бар Објектив кој се наоѓа на самиот кеј од денеска е достапен на светски познатиот сервис Google Street View/Google Maps. Направивме 360 виртуелна прошетка која е достапна на вашиот компјутер, телефон или таблет и низ која ќе може секој од која било точка на...

Повеќе