Stojan by Stojan
Објавено 23 ноември 2015 | 360, Bigorski, Google, macedonia, Manastir, panorama, Street, View

Св. Јован Бигорски – Google Street View

Со благослов од МПЦ – ОА и Дебарско-кичевската Епариха решивме да донираме т.е. направиме фотографирање на 38 точки/360 виртуелни панорами преку кои ви го прикажуваме виртуелно Манастирот Св. Јован Бигорски. Манастирот го поставивме на светски познатиот сервис од Google – Street View преку...

Повеќе