t: +389 78 428 161

LibreTag

Stojan by Stojan
Објавено 29 август 2017 | 360, Cuba, havana, Libre, Ohrid, panorama

Куба Либре (Хавана) Ноќен Клуб – 360 Google Street View

Ноќен клуб Куба Либре (Хавана) се наоѓа во центарот на градот Охрид, наспроти Охридската пошта од денеска достапен во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. 2С Студио фотографираше професионални 360 виртуелни панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 9 ноември 2015 | Bar, Beach, Cuba, Google, Libre, macedonia, Ohrid, panorama, Street, View

Cuba Libre Beach & Bar виртуелно на Google Street View

Cuba Libre Beach & Bar е новиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од оваа глобална виртуелна прошетка. 2С Студио е...

Повеќе