Stojan by Stojan
Објавено 14 февруари 2016 | 360, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, авантура, виртуелна, игротека, кафетерија, прошетка, скопје

Авантура – кафетерија и игротека Скопје Google Street View

Ви ја претставуваме АВАНТУРА – ПУЛСОТ НА ПРВОТО FAMILY FRIENDLY CAFÉ ВО СКОПЈЕ низ 360 Google Street View виртуелна прошетка Името АВАНТУРА преставува природен избор кој потполно соодветствува со целиот концепт кој внимателно беше создаван подолго време пред да се започне со практичната...

Повеќе