Stojan by Stojan
Објавено 9 ноември 2015 | 360, Google, I, Mr, panorama, Street, View

Mr. I Lounge bar достапен виртуелно на Google Street View

Mr. I Lounge  е новиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка преку која може да влезете во внатрешноста на локалот и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од оваа...

Повеќе