Stojan by Stojan
Објавено 11 мај 2016 | 360, apartments, Google, Google Street View, Gugoski

Apartments Gugoski – 360 Google Street View | Trusted – 2S Studio

Апартмани Гугоски кои се наоѓаат близу Охридската гимназија е новиот локал за кого изработивмe 360 на Google Street View виртуелна прошетка за светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth кои веќе се достапни од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или...

Повеќе