Stojan by Stojan
Објавено 9 март 2016 | 360, bitola, feneri, Google Street View, Google Trusted Photographer, panorama, Sumski, битола, панорама, фенери, шумски фенери, шунски

Шумски Фенери – Битола 360 Google Street View

Хотел и Ресторан Шумски Фенери достапен на Google Maps/Google Street view низ 360 виртуелна прошетка. Хотелот е сместен во пазувите на Националниот Парк Пелистер, на 900 метри надморска височина, на само 4 километри од градот Битола. Фантастичните планински предели тука овозможуваат живописна...

Повеќе