t: +389 78 428 161

centarTag

Stojan by Stojan
Објавено 28 мај 2017 | 360, ambasador, centar, Google, moto, Street, View, амбасадор, мото, охрид, панорама, центар

Амбасадор Мото Центар – 360 Google Street View

Амбасадор Мото центар во Охрид од денеска достапен во целиот свет на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. Амбасадор Мото центар е стилизирана продавница за скутери и моторцикли од најпознатите светски брендови. Со локација на Ул. Дејан Војвода (позади охридска банка) веќе 20...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 28 март 2016 | centar, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, optika, Street, View

Оптика Центар – 360 Google Street View

Оптика Центар која се наоѓа во центарот на Охридската чаршија од денеска достапна со  360 Google Street View виртуелна прошетка на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер. Стојан Стојановски е...

Повеќе