t: +389 78 428 161

bitolaTag

Stojan by Stojan
Објавено 21 април 2017 | 360, 3D, , bitola, Cinema, Google, Google Maps, Google Street View, Kino, Maps, Street View, битола, кино, панорами

3Д Кино Битола – 360 Google Street View

3Д Кино Битола од денеска достапно во целиот свет на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. 2С Студио фотографираше професионални виртуелни 360 панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста и надворешноста од 3Д Киното во Битола Исто така се погриживме 3Д Киното да...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 4 јуни 2016 | 360, bitola, bitola360, Google, macedonia, panorama, restaurant, Street, View, Villa, vista

Пицa рестoрaн Вилa Вистa, Битола – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Пицa рестoрaнoт *Вилa Вистa* Дихoвo кoј се нaoѓa вo пaзувите нa “Бaбa” плaнинa нa сaмo 5 км oд Битoлa a нa 850м нaдмoркa висинa. Рaзгледaјте јa 360 виртуелнaтa пaнoрaмскa прoшеткa кoјa ние јa нaпрaвивме зa...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 9 март 2016 | 360, bitola, feneri, Google Street View, Google Trusted Photographer, panorama, Sumski, битола, панорама, фенери, шумски фенери, шунски

Шумски Фенери – Битола 360 Google Street View

Хотел и Ресторан Шумски Фенери достапен на Google Maps/Google Street view низ 360 виртуелна прошетка. Хотелот е сместен во пазувите на Националниот Парк Пелистер, на 900 метри надморска височина, на само 4 километри од градот Битола. Фантастичните планински предели тука овозможуваат живописна...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 4 март 2016 | 360, bitola, business, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, skopje, tours, View, панорама, прошетка

Take Five – Jazz Club Прилеп – 360 Google Street View

Добредојде Google Business View во Прилеп. Прилепскот Јазз клуб “Take Five” со Њу Орлеаншко реноме, место во Централниот дел на старата чаршија кое ја има својата специфичност и убавина е првиот локал од Прилеп кој беше фотографиран во 360 за Google Street View. Во скоп на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 1 март 2016 | 360, 360 панорама, bitola, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, Hotel, hotel salida, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, salida, skopje, tour, tours, виртуелна, охрид, панорама, прилеп, салида, скопје, хотел

Хотел Салида – Прилеп – 360 Google Street View

Хотел Салида кој се наоѓа на самиот влез од градот Прилеп од денеска е достапен во 360 степени на светски познатиот сервис Google Street View. Секој кој ќе сака да го посети Прилеп, може слобдно преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер да го запознае виртуелно Хотел Салида и да го...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 8 февруари 2016 | 360, bitola, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, Street, tour, View

Вино бар Буре – Битола – 360 Google Street View прошетка

Ви го презентираме Вино Бар Буре преку 360 виртуелна прошетка а воедно и првиот бизнис локал за кого изработивме Google Street View прошетка и кој е достапен на Google Maps, Google Earth, Google Search од Битола. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 12 ноември 2015 | 360, bitola, Google, macedonia, panorama, Street, View

Паркот пред Саат кулата во Битола достапен на Google Street View

Паркот пред Саат кулата во Битола е виртуелно достапен за сите преку сервисот Google Street View. Со влегувањето на овој сервис во Македонија улиците од повеќето градови и регионалните патишта се достапни виртуелно, со тоа што се дава можност и на сите приватни локали да имаат своја виртуелна...

Повеќе