Stojan by Stojan
Објавено 9 ноември 2015 | Bar, Beach, Cuba, Google, Libre, macedonia, Ohrid, panorama, Street, View

Cuba Libre Beach & Bar виртуелно на Google Street View

Cuba Libre Beach & Bar е новиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од оваа глобална виртуелна прошетка. 2С Студио е...

Повеќе