za-footer-loogoХотел и Ресторан Шумски Фенери достапен на Google Maps/Google Street view низ 360 виртуелна прошетка.
Хотелот е сместен во пазувите на Националниот Парк Пелистер, на 900 метри надморска височина, на само 4 километри од градот Битола. Фантастичните планински предели тука овозможуваат живописна позадина за релаксирачки одмор.
Шумски Фенери располага со 17 ексклузивни соби, од кои: 4 апартмани 9 двокреветни и 4 еднокреветни соби.
Пространиот ресторан од 120 седишта со неговиот елегантен декор, нуди голем избор на национална и интернационална кујна.
Уживајте во прекрасната околина на овој хотел, која ќе Ви овозможи да вдишите свеж планински воздух.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место. Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/UWXTXA3iLxT2