za-footer-loogoВеќе добро познатиот комплекс Лаки кој се наоѓа на излезот од Прилеп на патот кон Крушево од денеска достапен на Google Maps/Street View. Ресторанот кој се трансформира во лето и се претвара во место за сите возрасти новост на 360 Google Бизнис.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/RTsS9gWGnGo