t: +389 78 428 161

The HarbouR Club – 360 Google Street View – 2022

The HarbouR Club - 360 Google Street View - 2022

The HarbouR Club – Ресторан и Бар сместен во уникатен староградски стил кој е дел од Cuba Libre од денеска можете да го погледнете одблиску низ виртуелна прошетка составена од високо квалитетни 12К панорами. 

Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој од која било точка на планетата земја пред да доаѓа во Охрид ќе може одблиску да прошета виртуелно и го погледне уникатно уредениот внатрешен амбиент на Tha HarbouR Club.

Покрај внатрешната 360 прошетка, поради менување на надворешниот изглед на објектот, во должина од 400 метри направивме целосна промена на веќе постоечката streetview на Булеварот со висококвалитетна камера за возила одобрена од Google.

Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја. Од следната година Google ја укинува засебната апликација за мобилни Google Street View и ги спојува 360 прошетките целосно во едно под Google Maps. Тоа значи побрз и полесен пристап до информациите.

Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами со врвен квалитет поставени на Google Street View и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/ppa9h54kf94ZzdUB8

logo-trusted

https://www.facebook.com/harbourohrid