t: +389 78 428 161

Ресторан Ана-Марија Охрид – 360 Google Street View – 2023

Ресторан Ана-Марија - 360 Google Street View

Изработка на 360 виртуелната прошетка за Ресторан Ана-Марија Охрид составена од високо квалитетни 12К панорами.
Погледотот кој е како Охридска разгледница заедно со понудата на храна, во комбинација допринесе да Ресторан Ана-Марија е еден од најбараните ресторани на Google Maps во 2022 година во Охридскиот регион.
Затоа со објавување на 360 виртуелни прошетка на Google Maps, каде според статистика на Google, овој тип на фотографија е и за 10 пати повеќе прегледуван.

Покрај внатрешната 360 прошетка, изработивме спојка со главниот пат од Охрид до Св. Наум кој го изработивме во 2022 година како донација од наша страна во склоп на мрежата Охрид Инфо во должина од 30км целосно во 360 со специјална висококвалитетна камера за возила одобрена од Google.

Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.

Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами со врвен квалитет поставени на Google Street View и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/ujdNdvDyKzcH7xpDA

logo-trusted