t: +389 78 428 161

Restaurant Tino – Digital Menu (QR) – (2023)

Restaurant Tino - Digital Menu (QR)

Изработка на дигитално мени за Ресторан Тино во центарот на Охрид. Целосно приспособено според постоечкот мени, во комбинација со фотографииите и дизајнот. Изработка на QR код и физички код на секоја маса за скенирање. Хостирано на Cloud