t: +389 78 428 161

Laki Hotel & Spa – Web Design – 2017

Laki Hotel & Spa - Веб

Динамичка веб страница на 2 јазици. Можост за резервација, информации од општи карактер и сл. Комбинација од фотографиите и виртуелната прошетка направена за Google Street view од наша страна.