t: +389 78 428 161

Laki Hotel & Spa – 360 Google Street View – 2018

360 Виртуелна Прошетка како дел од Google Street View - Google Maps

Фотографирање и изработка на Виртуелна Прошетка со висок квалитет за Laki Hotel & Spa во Охрид и поставување на светската мрежа на Google Street View како дел од Google Maps