t: +389 78 428 161

Cuba Libre – Web – 2019

Cuba Libre - Web

Изработка на динамичка веб страница за трите локали со кој располага брендот Cuba Libre. Информации од јавен карактер, настани, резервации, 360 виртуелни прошетки а и за прв пат во Охрид, камери заедно со метео станици во живо од Охрид и Св. Наум во заедничка соработка со 2С.