t: +389 78 428 161

Cuba Libre – рекламно видео (2016)

Cuba Libre - Видео

Рекламно туристичко видео за брендот Cuba Libre - Охрид

Со користење на најновите технологоии т.е. камери, стабилизатори и дронови, заедно со нашите идеи за промоција на туризам, успеавме во едно кратко видео да доловиме комбинација од аватура, забава и уживање на брегот на Охридското Езеро како дел од понудата на Cuba Libre, а со тоа промоција на Охрид.

Снимано во неколку дена на различни локации во и покрај Охридското Езеро допринесе до финален производ кој по промоцијата на социјалните мрежи во првиот месец видеото достигнаа над 250 000 прегледи.