t: +389 78 428 161

АТВ авантури – Рекламно видео 2018

АТВ авантури

Понуда на планински авантури со АТВ

Концепт, организација и реализација од страна на 2С Студио низ неколку дневно снимање на различни локации претежно тешко достапни и технички тешки снимање на едно вакво промо видео.

Доловување на убавините со кои располага Охридскиот и Преспанскиот регион во комбинација со понудата на АТВ Авантури во едно промо видео кое резултираше со кршење на мразот и голем интерес за ваков вид на понуди во овој регион.