za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е добро познатата охридска пицерија Cossa Nostra. Од денеска секој може да пристапи и прошета виртуелно од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth. 
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/wcoGBKFGjE22