google-za-web-logoПаркот пред Саат кулата во Битола е виртуелно достапен за сите преку сервисот Google Street View. Со влегувањето на овој сервис во Македонија улиците од повеќето градови и регионалните патишта се достапни виртуелно, со тоа што се дава можност и на сите приватни локали да имаат своја виртуелна прошетка на мапите директно поврзана со Street View.  Сите заинтересирани бизнис локали кои сакаат да бидат дел од овој сервис може слободно да не контактираат за изработка на ваков вид на промоција.
Директен линк до прошетката: https://goo.gl/LDHQmt
Прошетка пред Саат кулата: