logo-trustedОптика НоваОптик Струга од денеска достапна во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка.
Оптика НоваОптик покрај продажба врши и прегледи со стручно лице дипломиран Оптометрист секој ден од 9:00 до 16:00 часот. Закажете термин на 046 789-022, 071244432 или дирекно во Новаоптик Струга. Очните прегледи вклучуваат: Одредување диоптрија; Преглед за контактни леќи; Препознавање и дијагностика на промени на предниот сегмент на очите; Препознавање на состојби како катаракта, птеригиум, кератитис, конјуктивитис како и други очни заболувања; Повеќе информации на www.novaoptik.mk
2С Студио фотографираше професионални виртуелни панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста во 360. Исто така се погриживме локалот да е обележан и верификуван на Google Maps.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат изработени по најновите светски тренодови за ваков тип на фотографија.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/uMuETuDkbwR2