t: +389 78 428 161

Блог

Stojan by Stojan
Објавено 15 септември 2016 | 360, Google, Hotel, hoteltino, macedonia, Ohrid, Street, tino, View

Хотел Тино – Охрид – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Хотел Тино кој се наоѓа на кејот на Охридското езеро. Хотел Тино располага со ресторан, спа центар, еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби, и апартмани. Понудата на Хотел Тино од денеска ќе може да ја погледнете...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 14 август 2016

Kadmo Beach & Club – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е плажата Кадмо која се наоѓа на брегот од Охридското езеро. Пoгледoт кoн oхридскoтo езерo, Охрид и стариoт дел oд градoт прави да се чувствувате пoсебнo. Kadmo beach & club сo свoјата пoнуда се издвoјува и е лидер...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 1 август 2016

Bosphorus Lounge Ohrid – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ланч барот Bosphorus кој се наоѓа во т.ц Амам на прв кат наспроти поштата во центарот на Охрид . Ланч барот Bosphorus нуди богато мени со специјалитети за секој вкус. Дел од храната можете да ја погледнете под 360...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 9 јули 2016

Filand Apartments – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка се Филанд Апартмани кои се наоѓаат на 200 метри од кејот на Охридското езеро. 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth. Прошетката е достапна од секој мобилен...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 6 јули 2016

Kadmo Bar – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е кафе бар Кадмо кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид и располага со тераса со прекрасен поглед на Охридското езеро 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 23 јуни 2016 | 360, Google, Lake, macedonia, Ohrid, panorama, Street, View

Tino's Pub & Bar – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ново отворениот паб и бар – Тино. Се наоѓа до Хотел Тино на кејот на Охридското Езеро и нуди голем избор на храна, алкохолни и безалкохолни пијалоци. 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 17 јуни 2016

NOA – Lounge bar – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ланч барот “Ноа” кој се наоѓоа во стариот дел на Охрид покрај Охридското езеро. 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth. Прошетката е достапна...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 15 јуни 2016 | 360, dentoria, Google, macedonia, Ohrid, Street, View

Стоматолошка ординација – Денториа – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Стоматолошка ординација – Денториа во Охрид. 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth. Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 9 јуни 2016 | 360, city, Google, Lake, Liquid, macedonia, Ohrid, old, panorama, Street, View, virtual, бар, град, кафе, охрид, панорама, стар

Liquid cafe – Ohrid – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е добро познатиот кафе бар Liquid кој се наоѓа во стариот дел на Охрид на брегот од Охридското езеро. 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth. Прошетката е...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 4 јуни 2016 | 360, bitola, bitola360, Google, macedonia, panorama, restaurant, Street, View, Villa, vista

Пицa рестoрaн Вилa Вистa, Битола – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Пицa рестoрaнoт *Вилa Вистa* Дихoвo кoј се нaoѓa вo пaзувите нa “Бaбa” плaнинa нa сaмo 5 км oд Битoлa a нa 850м нaдмoркa висинa. Рaзгледaјте јa 360 виртуелнaтa пaнoрaмскa прoшеткa кoјa ние јa нaпрaвивме зa...

Повеќе