t: +389 78 428 161

Блог

Stojan by Stojan
Објавено 29 август 2017 | 360, Cuba, havana, Libre, Ohrid, panorama

Куба Либре (Хавана) Ноќен Клуб – 360 Google Street View

Ноќен клуб Куба Либре (Хавана) се наоѓа во центарот на градот Охрид, наспроти Охридската пошта од денеска достапен во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. 2С Студио фотографираше професионални 360 виртуелни панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 јули 2017

ПЗУ МЕДИ КОР – Охрид – 360 Google Street View

ПЗУ МЕДИ-КОР од денеска достапна во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. ПЗУ МЕДИ-КОР има 2 специјалистички интернистички ординации и две субспецијалистички ординации по кардиологија. Тимот се состои од двајца ПРИМАРИУСИ специјалисти по интерна едицина и...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 јуни 2017 | 360, Google, Lake, lakeohrid, macedonia, Ohrid, Street, View, villaswiss

Villa Swiss – Охрид – 360 Google Street View

Villa Swiss од денеска достапна во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. Villa Swiss се наоѓа на 4 километри од Охрид во населбата Св. Стефан со директен излез и поглед на Охридското езеро. Расополага со 8 двокревтни соби и 1 апартман. Вкупно сместувачкиот капацитет е...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 6 јуни 2017 | 360, Google Street View, novaoptik, optika, Street, Struga, новаоптик, струга

Оптика Новаоптик Струга – 360 Google Street View

Оптика НоваОптик Струга од денеска достапна во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. Оптика НоваОптик покрај продажба врши и прегледи со стручно лице дипломиран Оптометрист секој ден од 9:00 до 16:00 часот. Закажете термин на 046 789-022, 071244432 или дирекно во...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 28 мај 2017 | 360, ambasador, centar, Google, moto, Street, View, амбасадор, мото, охрид, панорама, центар

Амбасадор Мото Центар – 360 Google Street View

Амбасадор Мото центар во Охрид од денеска достапен во целиот свет на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. Амбасадор Мото центар е стилизирана продавница за скутери и моторцикли од најпознатите светски брендови. Со локација на Ул. Дејан Војвода (позади охридска банка) веќе 20...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 21 април 2017 | 360, 3D, , bitola, Cinema, Google, Google Maps, Google Street View, Kino, Maps, Street View, битола, кино, панорами

3Д Кино Битола – 360 Google Street View

3Д Кино Битола од денеска достапно во целиот свет на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка. 2С Студио фотографираше професионални виртуелни 360 панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста и надворешноста од 3Д Киното во Битола Исто така се погриживме 3Д Киното да...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 19 март 2017 | 360, Google, Google Street View, granit, Hotel, hotel granit, macedonia, Ohrid, Street, View, гранит, фото, хотел

Хотел Гранит – Охрид – 360 Google Street View

Хотел Гранит, еден од најдобрите Хотели на Охридското езеро, од денеска достапен во целиот свет на Google Street View со професионални 360 панорами. 2С Студио за Хотел Гранит направи повеќе од 100 виртуелни 360 панорами фотографирани во различени времиња од годината, по најновите...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2017 | biseri, filevi, ohrid pearl, pearl, бисер, охрид, охридски бисер, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер – 360 Google Street View

Новоотворената продавница на семејството Филеви од денеска на Google Street View со професионални 360 панорами. Локалот кој е виртуелно 360 достапен на Google Maps се наоѓа во стариот дел на градот Охрид наспорти добро познатата црква Св. Софија. Прошетката е достапна од секој мобилен...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 24 октомври 2016

Хотел Тино Св. Стефан – Охрид – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Хотел Тино кој се наоѓа во населбата Св. Стефан на 2км од Охрид и 100м од Охридското езеро. Хотел Тино Св. Стефан располага со ресторан, спа центар,  отворен и затворен базен, двокреветни соби и апартмани. Понудата на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 25 септември 2016 | panorama

Look Teens & Look Kids – 360 Google Street View | Trusted

Новите локали за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка се бутиците за облека Look Teens & Look Kids кои се наоѓаат во Охридската чаршија. Во бутикот Look Teens ќе може да најдете женеска колекција за возрасни, а во бутикот Look Kids ќе може да најдете колекција за деца...

Повеќе