za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е плажата Кадмо која се наоѓа на брегот од Охридското езеро.
Пoгледoт кoн oхридскoтo езерo, Охрид и стариoт дел oд градoт прави да се чувствувате пoсебнo. Kadmo beach & club сo свoјата пoнуда се издвoјува и е лидер кoга станува збoр за нoќните забави вo Македoнија.
Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/ccHWgRV2yym