za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка се Филанд Апартмани кои се наоѓаат на 200 метри од кејот на Охридското езеро.
360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth.
Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/9GB3TWHyJMQ2