za-footer-loogoНиз повеќе од 100 – 360 виртуелни панорами од денеска ќе можете Дебарските Бањи – Цапа кои се наоѓаат во Бањиште близу Дебар да ги прошетате виртуелно во 360 на Google Street View. 360 виртуелната проштека ќе може да ја најдете на свтески познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер.
Бањата Бањиште инспирирана од вековната традиција и убавата природа околу неа, е единствено место каде ќе најдете истовремено лекување и релаксација.
Бањите Цапа се прогласени како најлековити бањски води во Европа што нудат брзо, ефективно и без болно лекување на разби болести.
Web: www.bdcapa.com/en/
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/FpKG3Ps7Zht