logo-trustedВо изминатиот период Стоматолошкиот центар Д-р. Баткоски го реновираше и прошири Комплексот „Света Ѓеоргија“ за кој изработивме нова 360 Google Street View виртуелна прошетка.
Стоматолошкиот центар е сместен во централното градско подрачје како дел од Комплексот „Света Ѓеоргија“ кој е отворен 2012 година  а во склоп на овој центар се наоѓа и „ВИА ФАРМ“ – аптека.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/DssDKHM4Zi62
Сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат: Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Стоматолошки центар:


Виа Фарм – Вевчани аптека: