t: +389 78 428 161

Блог

Stojan by Stojan
Објавено 17 ноември 2018

Системот Камера и Метео во живо во Куба Либре Охрид надограден со информација за квалитет на воздухот

Системот Камера и Метео во живо кој беше поставен на 18 март 2018 год. во Куба Либре за прв пат во Охрид, од денеска е надограден со систем за мерење на пм10 и пм2.5 честички во воздухот. Информациите ќе бидат достапни за сите на следната веб страна т.е. на камерата во живо 24/7/365...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 19 март 2018

Охрид доби онлајн систем со метеоролошка станица и камера во живо

По идеја на Стојан Стојановски, а поддржано од Куба Либре, Охрид доби онлајн метео систем со Време и Слика во живо со поглед на Охридското езеро и Охрид. Во Куба Либре се инсталираше метеоролошка станица и камера, низ кои од 18 Март 2018 година веќе може секој еден да ја следи во живо...

Повеќе