za-footer-loogo

Ви ја претставуваме АВАНТУРА – ПУЛСОТ НА ПРВОТО FAMILY FRIENDLY CAFÉ ВО СКОПЈЕ низ 360 Google Street View виртуелна прошетка
Името АВАНТУРА преставува природен избор кој потполно соодветствува со целиот концепт кој внимателно беше создаван подолго време пред да се започне со практичната реализација на идејата. Целта е на Скопје да му се понуди различно урбано средиште во кое пулсира првото family friendly café во Македонија и кое нуди здрав животен стил преку целосна забава за децата, како и релаксација за возрасните.
АВАНТУРА е асоцијација за нешто позитивно, ново и несекојдневно, нешто што предизвикува, инсипирира и ве поттикнува постојано да се навраќате. Во оваа смисла, АВАНТУРА не е само простор со играчки и место во кое се служат кафиња и пијалоци, туку практичен израз на една благородна идеја, во која има врвен амбиент и услуга. Сето ова, ја прави АВАНТУРА посакувано градско место кое е синионим за дружење, како и за позитивни авантури на нашите големи и мали посетители.
Контакт: 076361646 и 077974184
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/XLMWnneAFFw
Промотивно сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет (важи за цела Македонија). Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.