za-footer-loogoАпартмани Гугоски кои се наоѓаат близу Охридската гимназија е новиот локал за кого изработивмe 360 на Google Street View виртуелна прошетка за светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth кои веќе се достапни од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/K9K9RpSEZi72