logo-trustedАмбасадор Мото центар во Охрид од денеска достапен во целиот свет на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка.
Амбасадор Мото центар е стилизирана продавница за скутери и моторцикли од најпознатите светски брендови. Со локација на Ул. Дејан Војвода (позади охридска банка) веќе 20 години успешно ги пласира и продава своите производи и се грижи за комплетната пост продажба
на истите. Контакт телефон: 046 262 800 или моб: 070 304 006
2С Студио фотографираше професионални виртуелни панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста во 360.
Исто така се погриживме локалот да е обележан и верификуван на Google Maps.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат изработени по најновите светски тренодови за ваков тип на фотографија.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/Q9dkf8BBQw62