Jun 26, 2017
Mar 19, 2017
Sep 15, 2016
On: September 15, 2016 In: 360 виртуелни панорами

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Хотел Тино кој се наоѓа на кејот на Охридското езеро. Хотел Тино...

Read more
Jun 23, 2016

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ново отворениот паб и бар – Тино. Се наоѓа до...

Read more
Jun 15, 2016

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Стоматолошка ординација – Денториа во Охрид. 360 виртуелната прошетка може...

Read more
Jun 09, 2016

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е добро познатиот кафе бар Liquid кој се наоѓа во стариот...

Read more
Jun 04, 2016

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Пицa рестoрaнoт *Вилa Вистa* Дихoвo кoј се нaoѓa вo...

Read more
Jun 02, 2016

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ресторан Острово во Св. Наум. Се наоѓа во...

Read more
May 30, 2016

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е City Hostel & Apartments. Направени во Охридски амбиент во склоп...

Read more
May 06, 2016

Виталиа е прва компанија од доменот на здрава храна во Македонија која имплеметираше 360 Google Street View и со тоа...

Read more
May 03, 2016

Аптека Галиум Фарм која се наоѓа во центарот на Охрид е новиот објект кого обележавме на Google Maps и направивме...

Read more
Apr 12, 2016

Вила Св. Софија која се наоѓа во стариот дел од градот Охрид до црквата Св. Софија од денеска достапна...

Read more