Што е Google Street View | Trusted ?

Наједноставно кажано истата технологија како Google Street View, но за бизнис локали. Изработка на 360 виртуелна прошетка каде корисниците може да се чуствуваат како да се на лице место која се поврзува со Google Street View и е достапна на Google Search, Google Maps и Google Earth

google-street-view-trustedСтојан Стојановски е прв македонски Google Street View Trusted Photographer од Декември 2015 година.  Со тоа компаниите во Македонија добиваат можност да ги рекламираат својте локации преку професионални 360 виртуелни прошетки достапни на светската мапа.

2С Студио нуди фотографирање и изработка на 360 виртуелни панорами од земја и од воздух. Можност за спојување во една 360 прошетка во која може да се вметне: мени, мапа, скица, видео, аудио и фотографии.

  • Хотели
  • Ресторани
  • Апартмани
  • Маркети
  • Кафе барови
  • Продавници
  • Пицерии
  • Бутици итн

360 панорами може да се постават на Street View | Trusted, вашиот сајт, вашата фан страна

Вашите клиенти ќе можат да ја видат вашата понуда низ виртуелна прошетка

Примери:

Што добивате со изработка на 360 виртуелна прошетка:

izgrev-360
parkgoldenbach-360

Кликнете на еден од локалите за да ја погледните Google Street View 360 виртуелната прошетка:

Пример 360 виртуелни панорами со дрон од воздух:

Со секоја изработена Street View | Trusted 360 виртуелна прошетка добивате бесплатна промоција на нашата веб страна и нашите социјални мрежи кои поседуваат над 200 000 фанови од Македонија, Србија, Бугарија, Европа, Австралија и Северна Америка

biznis view golemo

Подобрете ги резултатите при пребарување на Google

Креирање и верификување на вашиот локал на Google Maps. Вашиот бизнис со сите точни информации на Google Search. (фотографии, информации, 360 виртуелна прошетка, можност за промена на информации и слично)

360 панорами од воздух

Панорамско фотографирање со помош на безпилотни летала. Изработка на 360 панорами кои може да се користат и адаптираат на Веб и Мултимедиални презентациии или Видеа. Прилагодени за мобилни и десктопи. Изработка на прошетки од повеќе панорами и комбинирање со панорами од земја.

360 панорами од земја

фотографирање на панорами со помош на посебна опрема за прикажување на просторот во 360 степени. Изработка на 360 степени виртуелни прошетки, спремни за поставување на Веб и Мултимедиални презентации или Видеа. Комбинирање со панорами од Воздух. Можност за поставување на Street View | Trusted

360 Видео

Нудиме снимање на 360 full hd интерактивно видео кое може да се постави на Facebook, Youtube или на вашиот сопствен сајт. 360 видеата во светот најмногу се прават за музички концерти или други настани каде гледачот може да се почувствува како да присутен на тој настан.

Испрати барање

Чуствувајте се слободно да не контактирате за секакви прашања во врска со 360 виртуелни панорами или доколку сте одлучиле да добиете 360 виртуелна прошетка од вашиот објект