On: September 15, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Хотел Тино кој се наоѓа на кејот на Охридското езеро.
Хотел Тино располага со ресторан, спа центар, еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби, и апартмани. Понудата на Хотел Тино од денеска ќе може да ја погледнете во 360 виртуелна прошетка  – Google Street View на светската мапа Google Maps.

Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/d58dQHAJGi72

Сместувачки капацитети:

Спа Центар:

Ресторан:

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/09/15/%d1%85%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4-360-google-street-view-trusted/trackback/