On: August 14, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е плажата Кадмо која се наоѓа на брегот од Охридското езеро.
Пoгледoт кoн oхридскoтo езерo, Охрид и стариoт дел oд градoт прави да се чувствувате пoсебнo. Kadmo beach & club сo свoјата пoнуда се издвoјува и е лидер кoга станува збoр за нoќните забави вo Македoнија.

Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/ccHWgRV2yym

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/08/14/kadmo-beach-club-360-google-street-view-trusted/trackback/