On: August 01, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ланч барот Bosphorus кој се наоѓа во т.ц Амам на прв кат наспроти поштата во центарот на Охрид .
Ланч барот Bosphorus нуди богато мени со специјалитети за секој вкус. Дел од храната можете да ја погледнете под 360 виртуелната прошетка долу.

Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/T5EzpJgNJWz

Bosphorus Wrap 

5

Pizza Capricciosa 4

Cesar Salad1

Barbecue Chicken 2

Топло Ладно (Chocolate Souffle)
3

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/08/01/bosphorus-lounge-ohrid-360-google-street-view-trusted/trackback/