Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Стоматолошка ординација – Денториа во Охрид.
360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth.

Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/48LEGQUzgvK2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/06/15/%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b0-360-google-st/trackback/