Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Пицa рестoрaнoт *Вилa Вистa* Дихoвo кoј се нaoѓa вo пaзувите нa “Бaбa” плaнинa нa сaмo 5 км oд Битoлa a нa 850м нaдмoркa висинa.

Рaзгледaјте јa 360 виртуелнaтa пaнoрaмскa прoшеткa кoјa ние јa нaпрaвивме зa пицa и рестoрaн ‘Вилa Вистa’ Дихoвo а која е достапна од  било која точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth. 

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/W3K3axXD5Z62

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/06/04/%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%b2%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%b0-360-google-street-view-trusted/trackback/