Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е City Hostel & Apartments. Направени во Охридски амбиент во склоп на City Hostel & Apartments се наоѓаат луксузни хостел соби, луксузни апартмани, сопствен ресторан. Се наоѓа во самиот центар на Охрид до пожарната. Од денеска секој заинтерсиран и потеницијален гости може да пристапи и прошета 360 виртуелно од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth. 

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/Dwym7JBxgGF2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/05/30/city-hostel-apartments-360-google-street-view-trusted/trackback/