Share Button

za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е добро познатата охридска пицерија Cossa Nostra. Од денеска секој може да пристапи и прошета виртуелно од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth. 

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/wcoGBKFGjE22

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/05/19/pizza-cossa-nostra-360-google-street-view-trusted-2s-studio/trackback/