Share Button

za-footer-loogo

Виталиа е прва компанија од доменот на здрава храна во Македонија која имплеметираше 360 Google Street View и со тоа го потврди своето лидерство во иновативноста и имплементирање на новите технологии во приближување на здравата храна до потрошувачите.

Имено отсега продажните објекти на Виталиа се достапни за виртуелна прошетка со помош на алатката 360 Google Street View и тоа од било која точка на светската мапа преку мобилен телефон, таблет или компјутер. На овој начин ќе можете од било која локација да пристапите и да се запознаете со понудата на компанијата но и да уживате во прекрасниот ентериер препознатлив за VITALIA health food stores. 

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетките:
Продавница бр. 1: https://goo.gl/maps/9AY4qDx79CH2

Продавница бр. 2: https://goo.gl/maps/uzoJFBXoEtC2

Продавница бр. 3: https://goo.gl/maps/YvVfWC9KdmA2

Виталиа Мусли Бар: https://goo.gl/maps/4ahVYLqaoy62

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/05/06/%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-360-google-street-view/trackback/