Share Button

za-footer-loogoАптека Галиум Фарм која се наоѓа во центарот на Охрид е новиот објект кого обележавме на Google Maps и направивме 360 виртуелна прошетка на Google Street View.
Со тоа исто така аптеката станува дел и од Охрид 360 каде сите локали од Охрид добиваат бесплатно место со основни информации, фотографија и 360 виртуелна прошетка. Погледнете повеќе на: www.ohrid360.com

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/fXMFwn44pis

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/05/03/%d0%b0%d0%bf%d1%82%d0%b5%d0%ba%d0%b0-%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%83%d0%bc-%d1%84%d0%b0%d1%80%d0%bc-360-google-street-view-trusted/trackback/