Share Button

za-footer-loogoТалеви – Охридски бисер кои се наоѓаат во центарот на Охридската чаршија од денеска со својата понуда достапни со 360 Google Street View виртуелна прошетка на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/aLVam7W3sgQ2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/03/25/%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%b8-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d0%b8%d1%81%d0%b5%d1%80-360-google-street-view/trackback/