Share Button

za-footer-loogoОдличен за Кркање прекрасен за Бар “Krkam Bar” e место во кое се спојуваат убавината на храната и забавата. Барот сe наоѓа на влезот од Прилеп кај Могилата и од денеска е достапен на Google Maps/Street View. Секој од кое било место на планетата земја може преку својот телефон, таблет, компјутер или VR наочари да прошета во 360 степени.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/gDRLL877Taq

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/03/13/%d0%ba%d1%80%d0%ba%d0%b0%d0%bc-%d0%b1%d0%b0%d1%80-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bf-360-google-street-view/trackback/