Share Button

za-footer-loogoВеќе добро познатиот комплекс Лаки кој се наоѓа на излезот од Прилеп на патот кон Крушево од денеска достапен на Google Maps/Street View. Ресторанот кој се трансформира во лето и се претвара во место за сите возрасти новост на 360 Google Бизнис.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/RTsS9gWGnGo

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/03/10/%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bf-360-google-street-view/trackback/