On: February 29, 2016 In: Uncategorized
Share Button

za-footer-loogoВеќе добро познатиот охридски ланч бар Објектив кој се наоѓа на самиот кеј од денеска е достапен на светски познатиот сервис Google Street View/Google Maps.
Направивме 360 виртуелна прошетка која е достапна на вашиот компјутер, телефон или таблет и низ која ќе може секој од која било точка на планетата земја да го разгледа локалот пред посетата на истиот.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/DFKWYJY3EYC2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/02/29/objectif-%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%87-%d0%b1%d0%b0%d1%80-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4-360-google-street-view/trackback/