On: February 25, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoПрошетајте вирутелно во 360 степени низ пицеријата Ангела која се наоѓа на самиот кеј на реката Црни Дрим во Струга
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/tR6AEi2n95k

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/02/25/%d0%bf%d0%b8%d1%86%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b0-360-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%82%d1%83%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80/trackback/